El Barça Alusport no renovarà els contractes de Torras, Igor i Fernandao

El Barça Alusport no renovarà els contractes de Torras, Igor i Fernandao

El Club ha anunciat que no renovarà els contractes de Torras, Igor i Fernandao, que finalitzen el 30 de juny del 2014

Jordi Torras, Igor i Fernandao no continuaran la temporada vinent al Barça Alusport un cop finalitzin els seus contractes respectius, el 30 de juny. Tots ells han ajudat a conquerir tres Lligues, quatre Copes del Rei, tres Copes d’Espanya, dues UEFA Futsal Cup i una Supercopa d’Espanya, i han fet créixer la secció fins a col·locar-la al màxim nivell europeu. El Club vol agrair-los la seva professionalitat i entrega durant aquests anys a la disciplina del Barça i els desitja sort en els seus pròxims reptes personals.

Torras, el capità

Jordi Torras va arribar al Barça Alusport la temporada 2010/11 provinent de l’Inter Movistar. El català era un dels millor jugadors espanyols i, després d'haver sortit del planter blaugrana anys enrere i d'haver passat pel Martorell, el Cartagena i l’Inter, va arribar al Club, on va formar-se per liderar un equip campió de tot. Torras, que farà 34 anys, ha liderat el joc blaugrana des del darrere de la defensa. Tot i això, el tanca sempre ha tingut una clara vocació ofensiva, i la prova són els gols que ha marcat tot i jugar més endarrerit que altres companys. Ell ha estat l’encarregat d’aixecar els últims títols que ha guanyat l’equip, i encara en podria alçar un altre per última vegada en cas que el Barça Alusport s’emportés el títol de Lliga per quarta vegada consecutiva.

Fernandao, la fortalesa

Per la seva banda, Fernandao va arribar a Espanya per jugar a Martorell la temporada 2004/05 i la 2005/06. D’allà va marxar a jugar un curs al Playas de Castellón, i el 2007/08 va aterrar a Barcelona com a jugador més veterà de l’equip, juntament amb Igor, Paco Sedano i Cristian Domínguez. Tots van arribar al Club el mateix estiu i des de llavors s’han convertit en referents de l’afició culer per la seva entrega i dedicació. El pivot, que el mes d’agost farà 34 anys i que té la nacionalitat espanyola, ha donat els millors anys de la seva trajectòria esportiva al club blaugrana i deixa un gran compromís amb l’equip i amb la ciutat. Ha marcat 194 gols amb la samarreta del Barça.

Igor, la improvisació

Igor va arribar al Barça Alusport la temporada 2007/08. Abans de recalar a la disciplina culer havia jugat durant tres temporades al Caja Segòvia. El brasiler va demostrar la seva classe amb els segovians i el Barça va apostar per ell. Les lesions que ha patit durant la seva etapa blaugrana no han permès que els espectadors blaugrana en gaudissin tant com haurien volgut. A la retina dels seguidors culers quedaran gols tan espectaculars com el de l’última final de la Copa del Rei, quan va deixar el porter d’ElPozo Múrcia assegut i va marcar a porteria buida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut