UCAM Múrcia, darrer partit abans del doble duel amb el Reial Madrid

UCAM Múrcia, darrer partit abans del doble duel amb el Reial Madrid

Els blaugranes juguen aquesta nit a les 21.00 hores El Barça arriba al duel després de quatre triomfs seguits a l’ACB Navarro, ja recuperat; Papanikolaou, baixa

El FC Barcelona juga aquesta nit (21.00 hores / Teledeporte) el partit corresponent a la jornada 31 de la Lliga Endesa contra l’UCAM Múrcia. Els blaugranes, que miraran de reüll el matx que disputaran dissabte contra el Reial Madrid, tampoc poden oblidar el partit que jugaran en una vintena de dies davant el conjunt blanc, a la Final a Quatre de Milà.

Com arriba el FC Barcelona

Després del parell de sotracs –intranscendents- que va patir l’equip barcelonista en les dues darreres jornades del Top 16 de l’Eurolliga i davant el CAI Saragossa a l’ACB, el FC Barcelona de Xavi Pascual ha tornat a agafar la velocitat de creuer. A banda de les tres victòries seguides dels quarts de final de l’Eurolliga, també suma quatre triomfs seguits a l’ACB (Rio Natura Monbus, Baloncesto Fuenlabrada, Herbalife Gran Canària i Laboral Kutxa).

Esportivament parlant, Juan Carlos Navarro és la principal novetat de la llista de convocats. El capità blaugrana torna a l’equip després de quatre partits d’absència. Recordem que va caure lesionat en el segon partit contra el Galatasaray al Palau. L’elongació al bíceps femoral de la cama dreta és ja història. Per contra, una sobrecàrrega al bessó intern de la cama esquerra fa que el grec Kostas Papanikolaou es perdi el seu tercer partit de la temporada a la Lliga Endesa (Tenerife, Guipúscoa i Múrcia). L’evolució del jugador en marcarà la disponibilitat en els propers compromisos de l’equip.

El rival

L’UCAM Múrcia ja ha fet els deures. Després d’unes quantes jornades patint i lluitant per escapolir-se de la zona de descens, els homes que entrena des de fa poques jornades l’exblaugrana Marcelo Nicola ja han segellat la salvació. El Múrcia compta amb la força d’una potent universitat com és UCAM i aquesta temporada ha construït un bon equip de bàsquet. Fins i tot van arribar a fitxar el també exblaugrana Pete Mickeal, tot i que no va poder ajudar gaire l’equip en les set jornades en què hi va jugar.

La Universitat Catòlica de Múrcia -nom oficial de l'equip- és el 16è classificat de l'ACB, però la diferència amb els dos últims classificats és notable (quatre victòries / 11-19 respecte a les 7-23 de la Bruixa d'Or Manresa). El polonès Thomas Kelati, amb una àmplia experiència a l'ACB, el base Rodrigo San Miguel i l'aler Dwayne Davis són alguns dels jugadors destacats d'aquest conjunt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut