La vintena Lliga Europea d’hoquei patins ja és al Museu del Club

La vintena Lliga Europea d’hoquei patins ja és al Museu del Club

Josep Ramon Vidal-Abarca, Ricard Muñoz, Aitor Egurrola, Sergi Panadero i Marc Torra han estat els encarregats d’entregar el trofeu més preuat al Museu del Club Si tot va bé, ben aviat hi poden tornar per lliurar l’OK Lliga

Aquest dimecres a la tarda, tres dies després de guanyar el títol al Palau, una representació de la secció d’hoquei patins del Barça s’ha dirigit al Museu Josep Lluís Núñez per fer entrega de la vintena Lliga Europea de la història de la secció. Josep Ramon Vidal-Abarca, el directiu responsable de la secció, Ricard Muñoz, l’entrenador, i Aitor Egurrola, Sergi Panadero i Marc Torra, els tres capitans de l’equip, han estat els encarregats de deixar-la a les vitrines del Museu.

El trofeu més preuat de l’hoquei patins europeu té unes dimensions considerables i això ha obligat els responsables del Museu blaugrana a fer-li un lloc a mida, al costat d’altres grans èxits de la secció professional més llorejada del FC Barcelona. Els jugadors també han lliurat al Museu un estic signat per tots els components del primer equip.

El proper repte

La competició no s’atura i aquest mateix divendres el Barça es podria proclamar campió de l’OK Lliga si s’imposa al Reus Deportiu al Palau (21 hores). Si no, els de Ricard Muñoz tindran més oportunitats de ser campions, ja que tenen 13 punts d’avantatge respecte al Coinasa Liceo a falta de cinc jornades per al final de la competició. L’equip vol tornar al Museu per lliurar la que seria la 25a Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut