Ricard Muñoz: “És un final que tots hauríem somniat”

Ricard Muñoz: “És un final que tots hauríem somniat”

El tècnic blaugrana reconeix que ara “és el moment per assaborir els fruits” després de guanyar la Lliga i la Lliga Europea en només cinc dies

En només cinc dies el Barça d’hoquei patins ha guanyat la Lliga i la Lliga Europea. Ricard Muñoz ha valorat els èxits de l’equip després de certificar aquest divendres a la nit el títol de l’OK Lliga. “És un final que tots hauríem somniat. Fem una feina perquè vagi madurant i després recollir els fruits. I ara és el moment per assaborir aquests fruits”.

Pel que fa al campionat regular, el tècnic ha apuntat: “Hem tingut una línia molt bona de treball. Ha anat tot molt rodat, fet que ens ha permès aconseguir una diferència important i que ens fa gaudir d’aquest èxit tranquil·lament”. També ha destacat el gran partit que s’ha vist contra el Reus Deportiu. “Ha estat un partit complicat. Teníem una oportunitat històrica per sentenciar-la al Palau. L’equip ha estat a l’alçada. Hem tret el partit amb solvència davant d’un gran Reus”.

A continuació us reproduïm les reaccions dels jugadors del Barça:

Pablo Álvarez:

“Ha estat una temporada magnífica. Tots hauríem signat des del principi que fos així”.

“Ha estat un sacrifici molt gran per part de tots ja que veníem de jugar fa pocs dies la Final a Quatre. Però les ganes de tenir-la ha estat la clau per guanyar la Lliga”.

Reinaldo García:

“Estic molt feliç perquè hem aconseguit l’objectiu. Estem cansats però la felicitat que tenim ho supera i ara toca celebrar-ho."

“Hem sortit a la pista pensant que havia de ser aquesta, ja que jugàvem a casa”.

Marc Torra:

“Hem fet molt bona temporada i ens ho mereixíem. Aquest equip ho necessitava”.

Aitor Egurrola:

“Era el dia per sentenciar la Lliga. Se’ns va escapar la Copa del Rei però això no treu que és una temporada excel·lent amb la Lliga i la Copa d’Europa”.

Marc Gual:

“Hem treballat molt, molts esforços, molts entrenaments... És un títol molt important per a nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut