El Barça, cinquè al Campionat d’Espanya júnior

El Barça, cinquè al Campionat d’Espanya júnior

Els homes de Joan Braulio superen el Manresa en el partit per la cinquena posició per 56-69 i posen punt final al torneig El Cajasol va ser el botxí dels blaugranes, que en els quarts de final no van poder superar els sevillans (88-69)

El júnior del Barça ha posat punt final al Campionat d’Espanya, que se celebra a Marín (Pontevedra), en la cinquena plaça. Els homes de Joan Braulio han guanyat el Catalana Occident Manresa per 56-69 i han acabat el torneig amb bon sabor de boca.

Als quarts de final del Campionat d’Espanya, el Cajasol de Sevilla va ser l’equip que va allunyar els blaugranes de les semifinals. I és que el júnior andalús, que participarà a Milà en el NIJT que organitza l’Eurolliga després d’haver guanyat el torneig de Roma, va superar els catalans per 88-69. Els 23 punts de Marc Garcia no van ser suficients per poder doblegar l’equip que entrena Rafa Monclova.

Així doncs, el balanç del júnior del Barça aquesta temporada acaba amb el cinquè lloc al Campionat d’Espanya i sent el campió de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut