Sada: “El partit d’aquest dissabte és com una partida de pòquer”

Sada: “El partit d’aquest dissabte és com una partida de pòquer”

L’equip s’ha entrenat aquesta tarda amb absoluta normalitat El Clàssic davant el conjunt blanc serà el quart de la temporada El matx davant el Reial Madrid és aquest dissabte a les 18.00 hores

S’apropa l’hora del primer dels dos Clàssics que FC Barcelona i Reial Madrid jugaran en sis dies. El primer, però, correspon a la Lliga Endesa. El matx es jugarà a les 18.00 hores al Palau Blaugrana. De ganes n’hi ha moltes en una plantilla, la blaugrana, que ensuma un partit difícil, com tots, però potser no tan important com el del proper divendres a Milà.

Victor Sada i Ante Tomic han estat els dos jugadors que han atès els mitjans abans de l’entrenament d’aquesta tarda, que ha començat a les 17.45 hores. El base de Badalona ha explicat la transcendència d’aquest partit: “Li donem la importància de seguir en la bona línia, la importància de jugar a casa i les ganes que els tenim després d’haver perdut a casa seva; serà un bon test de cara a la Final Four.”

“Per als dos equips és un partit una mica estrany, ja que es juga possiblement davant del que és considerat com el més important de la temporada, però és a tots dos als que ens passa. Per tant, no hi ha justificació possible”, ha puntualitzat el ‘8’ del Barça.

Bon moment

Sada reconeix que l’equip està en un bon moment de forma per afrontar aquest primer Clàssic en sis dies: “Arribem en un bon moment joc, de resultats, de confiança. Físicament crec que estem a totes tret d’alguna molèstia del Juan Carlos, que va reaparèixer a Múrcia i encara no està al cent per cent.”

“Només pensem en la victòria i a seguir en aquesta bona línia. Si fem el joc que estem fent tenim moltes opcions i no pensem en res més que en això, perquè si comences a pensar en aquestes coses és quan t’entren els dubtes i les pors i no és gens bo”, ha reconegut el director de joc barcelonista.

Classe magistral de pòquer

Victor Sada, a més, ha comparat el proper partit, més ben dit, els propers tres partits, que té el seu equip amb una partida de pòquer, concretament del Texas Holden: “En el partit de demà es pot fer de tot. Es poden amagar coses, ensenyar coses, no fer res, enganyar... com si fos una partida de pòquer. Precisament, en el pòquer el ‘flop’ són les tres primeres cartes que surten, el que seria el partit de dissabte; el ‘turn’ és la quarta carta que surt, el que vindria a ser la semifinal de la Final Four, i el ‘river’ és la darrera carta que surt, que seria la final de l’Eurolliga.”

Vaig veure força bé en Juan Carlos. A més, li ho vaig preguntar i em va dir que tenia alguna molèstia però va fer gairebé tot l’entrenament amb normalitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut