Port Sagunt, camí de Colònia per a l’handbol blaugrana

Port Sagunt, camí de Colònia per a l’handbol blaugrana

Els blaugranes busquen optimitzar la preparació per a la Final a Quatre en els tres partits de Lliga que queden

Dissabte a les 18.30 h el Barça d’handbol jugarà la jornada 28 de la Lliga Asobal a la pista del Fertiberia Port Sagunt. Un dels tres partits que queden de Lliga i en què Pascual buscarà que els seus homes competeixin per arribar a la cita de Colònia en un estat de forma òptim.

Mirant endavant

Els blaugranes, com ha explicat el seu entrenador Xavi Pascual, afronten el partit de Port Sagunt amb ”l’objectiu d’arribar a la cita de Colònia amb les millors opcions possibles". "La competició -ha afegit- ens ajuda a tenir l’estat de forma necessària per afrontar els partits de Final a Quatre”.

El tècnic blaugrana ha destacat que, un cop assolida ja la Lliga i mirant cap a la VELUX EHF FINAL4, no volen "prendre riscos amb jugadors que arrosseguen molèsties".

La convocatòria per al partit davant el Port Sagunt la facilitarà el tècnic blaugrana el mateix dia de partit.

Lluitant per continuar a l'Asobal

El Fertiberia Port Sagunt ocupa la 15a posició de la Lliga, empatat a punts amb el BM Valladolid, a la 14a. Els valencians són en plena lluita per evitar el descens de categoria i afronten els tres partits de Lliga que queden com tres finals per a la salvació.

Aquesta temporada el Port Sagunt s’ha enfrontat tres vegades amb el Barça d’handbol, una en Lliga i dos en Copa, amb tres triomfs del costat blaugrana.

A la difícil situació a la taula dels valencians s’hi ha de sumar la baixa de Dukic i Bruixola per al partit de dissabte davant el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut