El sub-18 de l’hoquei gel, campió de la Copa del Príncep (9-4)

El FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Copa del Príncep d'hoquei gel 2014 després de derrotar el C. G. Puigcerdà per 9 gols a 4

Va ser una final molt plàcida en què els culers van anar tota l'estona per davant el marcador i van dominar tot el partit. Els blaugranes van aconseguir la victòria després d'uns últims 30 segons del primer terç espectaculars

De bon inici

El primer terç va ser clau. L’avantatge blaugrana va deixar els ceretans molt tocats de cara al segon i el tercer període. El Puigcerdà va anar en tot moment a remolc al marcador; els culers practicaven un bon joc i decidien de cara a porta. Els màxims golejadors del partit van ser els cosins Ernest (3) i Oriol (3).

Primer, la semifinal

Els blaugranes van aconseguir passar a la final després de derrotar a la pròrroga amb gol d'or d'Oriol Rubio (7-6) el màxim favorit al títol, l'Aramon C. H. Jaca, que arribava a Barcelona com a campió de Lliga.

Els blaugranes van començar el partit amb un parcial d'1-4, però errades en la defensa i l'encert dels de Jaca capgiraven el marcador i es posava el 5-4 al lluminós. Els blaugranes van saber interposar-se a les dificultats i forçar la pròrroga a falta d'un minut i mig per a l'acabament del partit. Els blaugranes van colpejar primer a la pròrroga i van aconseguir el passi per a la final.