Dissabte, darrer partit al Palau de l’handbol i de ‘Juanín’ García

Dissabte, darrer partit al Palau de l’handbol i de ‘Juanín’ García

A les 20.30 hores de dissabte el Barça d’handbol disputarà el partit corresponent a la jornada 29 de la Lliga Asobal al Palau Blaugrana

Aquesta serà la darrera oportunitat de veure els homes de Pascual a Barcelona aquesta temporada, i serà també el darrer partit de ‘Juanín’ García com a blaugrana al Palau.

Un dia especial

La tarda del dissabte serà molt especial a les instal·lacions del FC Barcelona. A les 18 hores el partit de futbol que pot donar la Lliga als blaugranes, i a les 20.30 hores el darrer partit del Barça d’handbol al Palau Blaugrana de la temporada 13/14. D'altra banda, també jugaran el futbol sala (13 hores) i el Barça B (21.30 hores).

El partit d’handbol davant el BM Osca és la darrera oportunitat de veure els blaugranes a casa abans de jugar la Final a Quatre de Colònia.

Una tarda d’emocions i sorpreses

El partit de dissabte al Palau Blaugrana estarà carregat de moments emotius i de sorpreses per poder homenatjar ‘Juanín’ García.

El Club ha preparat una sèrie de sorpreses, abans i després del partit, per poder retre el degut reconeixement a Juanín, un jugador que ha portat el '6' del Barça d’handbol des de la temporada 2005/06 i que, vestit de blaugrana, ha guanyat, de moment, 27 títols, entre els quals destaquen cinc Lligues Asobal, una Champions, un Campionat del Món de clubs i quatre Copes del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut