Els trofeus de la UEFA i de la Copa del Rei, disponibles per als aficionats blaugrana

A partir de les 11.30 h, tothom podrà fotografiar-se amb els trofeus Els trofeus estaran exposats al Boulevard del Palau Blaugrana

El Barça Alusport va conquerir per segona vegada a la seva història la UEFA Futsal Cup a finals del mes d’abril a Bakú, l’Azerbaidjan. Una setmana més tard, l’equip va tornar a superar-se i va guanyar per quarta vegada consecutiva la Copa del Rei a Bilbao, i continua sent, així, l’únic equip que ha guanyat aquesta competició des de la seva creació. Però els aficionats del futbol sala encara no han pogut apreciar de prop els dos trofeus aconseguits.

Dissabte a les 13 hores l’equip jugarà el segon partit dels quarts de final de l'LNFS davant del Montesinos Jumilla per mirar de classificar-se per la via ràpida i evitar un tercer enfrontament, que s’hauria de jugar l'endemà a les 16 h al Palau. A partir de les 11.30 h, tots els aficionats que ho desitgin podran fer-se fotografies amb els dos darrers campionats aconseguits pel Barça Alusport a la zona del Boulevard, tot just davant de la Llotja del Palau.

Aquest serà un gran record per a tots els aficionats al futbol sala, que podran personalitzar aquest moment únic d’una secció que està fent història.