Muñoz: “Tindrem la mateixa professionalitat”

Muñoz: “Tindrem la mateixa professionalitat”

“Aquesta ha estat una setmana atípica perquè en les dues anteriors hi havia molta pressió i dos títols en joc”, explica el tècnic blaugrana Muñoz també diu que “la temporada del Calafell és excepcional i s’ha de lloar”

Resten quatre jornades per acabar l’OK Lliga i els deures ja estan fets. Tot i això, el FC Barcelona jugarà demà a Calafell “amb la mateixa professionalitat” i amb “la il·lusió de jugar un nou partit”.

Ricard Muñoz ha afirmat: “Aquesta ha estat una setmana atípica perquè venim de dues setmanes amb molta pressió i dos títols en joc”. Així doncs, “l’equip està en un moment de baixada de tensió” perquè “els jugadors s’ho mereixen”. “Però no volem deixar de ser competitius”, ha afegit.

“Ens trobarem amb un Calafell amb ganes de puntuar i amb un pavelló amb molt bon ambient"

Enguany, el Calafell no pateix per la salvació i està en una setena posició que li permet lluitar per les places europees: “La temporada del Calafell és excepcional, de les millors en molts anys i amb moltes opcions d’entrar a Europa. I això s’ha de lloar”.

Muñoz també ha destacat que el Calafell “té jugadors molt joves i algun jugador més experimentat”. “Ens trobarem amb un Calafell amb ganes de puntuar i amb un pavelló on espero i desitjo que hi hagi un molt bon ambient d’hoquei”, ha assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut