Local

Xavi Pascual: “Juanín es mereix un gran reconeixement”

El tècnic blaugrana valora el darrer partit del seu equip al Palau i la darrera actuació a casa com a blaugrana de Juanín García

A la prèvia del partit de dissabte a les 20.30 h al Palau Blaugrana i davant el BM Osca, l’entrenador del Barça d’handbol, Xavi Pascual, ha valorat en quin moment arriba el partit i la figura de Juanín García.

Juanín: Un exemple per a tots

“El seu comportament, com tracta els seus companys, els joves que vénen a entrenar-se amb nosaltres. La seva implicació i el que ha ajudat a créixer l’equip han fet del Juanín un home que es mereix un gran reconeixement”. Així definia Pascual la figura de l’extrem de Lleó.

L’aportació de García a l’equip ha anat molt més enllà de la pista, com recordava el tècnic blaugrana: “El seu caràcter ha estat clau en aquest equip. Si ara estem davant d’un equip que és guanyador i competitiu, sens dubte Juanín té molta part de culpa d’això per la seva tasca dins i fora de la pista”.

“És encara més important pel comiat de Juanín al Palau Blaugrana. Ha estat un home importantíssim. Juanín ha donat molt en els seus anys com a blaugrana”, comentava Xavi Pascual.

Seriositat i preparació

“És un partit de competició oficial amb l’afegit que és el darrer que juguem aquesta temporada al Palau i ens agradaria fer un bon partit”, afirmava el tècnic sobre el partit contra l’Osca.

“L’equip s’ho prendrà molt seriosament, i que ens permeti agafar to per a d’aquí a 15 dies”, recordava Pascual al voltant de la Final a Quatre de Colònia.

Preguntat sobre si l’objectiu era fer els 30 triomfs en 30 partits, Pasqui deia: “És una cosa que queda per a les estadístiques. Per nosaltres el més important no és el que hem guanyat fins ara, sinó el que ve per endavant”.

Més notícies aquí