Calafell Tot L'Any - FC Barcelona: Sense abaixar el ritme (1-8)

Calafell Tot L'Any - FC Barcelona: Sense abaixar el ritme (1-8)

El Barça s’ha imposat a Calafell amb una golejada que li permet aconseguir una nova victòria a l’OK Lliga Pablo Álvarez, Matías Pascual i Reinaldo han iniciat el camí del triomf, i Torra i Barroso també han vist porteria a la segona meitat

Ja han guanyat l’OK Lliga, però volen acabar la temporada sense abaixar el ritme i amb dignitat. L’equip de Ricard Muñoz vol afrontar les últimes setmanes de competició amb la màxima professionalitat, i això ho ha demostrat aquest divendres a Calafell. En el duel avançat de la 27a jornada, el Barça s’ha imposat amb una golejada i sense donar opcions als locals.

Pablo Álvarez ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador als dos minuts de joc, rematant una bona assistència de Reinaldo. L’altre argentí de l’equip, Matías Pascual, també ha fet la seva aportació anotant el segon i el quart gol del partit. Primer ha sorprès Arellano en el llançament d’una falta, i també ha estat llest per desviar un xut de Torra quan faltaven dos segons per al descans. Abans, Reinaldo havia fet el tercer amb un bon xut.

Torra i Barroso també marquen

La superioritat de la primera meitat també s’ha vist reflectida al segon temps. Sergi Romeu, però, ha fet l’únic gol local al primer minut de la represa. Ferran Rosa hauria pogut fer entrar el seu equip al partit en el llançament d’una falta directa que Egurrola ha aturat. Marc Torra, en canvi, sí que ha estat encertat de cara a porteria i ha fet el cinquè gol blaugrana.

Pablo Álvarez, de falta directa, ha tornat a superar Arellanano, mentre que el torderenc Marc Torra ha culminat el seu doblet amb un xut des de la frontal de l’àrea. Amb el partit ja sentenciat, Barroso ha tancat el marcador. El proper repte serà superar amb èxit la visita a la pista del Liceo (24 de maig, 19.00 hores), segon classificat a la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut