El Barça se suma a la Nit dels Museus

El Barça se suma a la Nit dels Museus

El Museu del Club obrirà dissabte 17 de maig, de 19 a 1 h de la matinada, de manera gratuïta

Per segon any consecutiu, el Museu del FC Barcelona obrirà les seves portes de manera especial i gratuïta, el dissabte 17 de maig, entre les 19 i la 1 h, amb motiu de la Nit dels Museus. Aquesta és una iniciativa del Consell d’Europa en què participen més de 4.000 museus de 40 països i que enguany arriba a la desena edició.

Fa un any, més de 4.000 visitants

El Museu del FCB, que és el més visitat de Catalunya, es va sumar per primera vegada a aquesta iniciativa en l’edició de l’any passat i l’experiència va ser tot un èxit. El recinte blaugrana va acollir més de 4.000 visitants, i va ser el que més públic va congregar d’entre els que s’estrenaven en una Nit dels Museus.

L'horari del Museu d’aquest dissabte serà el mateix que en dia de partit: s'obrirà una hora i mitja abans que comenci i es tancarà a l'hora del partit (18 h). Posteriorment, a les 19 h s'obrirà de manera gratuïta col·laborant amb la Nit dels Museus fins a la 1 de la matinada i només estarà obert el museu sense visió panoràmica del terreny de joc.

La xarxa d’espais que participa en aquesta iniciativa reuneix 72 centres de Barcelona i l’àrea metropolitana, els quals organitzen exposicions, concerts, dansa, teatre i recitals poètics, tallers, visites comentades i activitats per a tota la família.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut