Xavi Pascual: “Hem desaparegut del partit”

Xavi Pascual: “Hem desaparegut del partit”

“No ens acostuma a passar, només ha passat dos cops en sis anys que porto a l’equip”, comenta en referència amb la derrota tan clara “El resultat ha reflectit el partit però no la diferència que existeix entre els dos equips”, explica Pascual

Xavi Pascual ha comparegut davant dels mitjans informatius després de la dura derrota contra el Reial Madrid aquest divendres a Milà. “Hem desaparegut del partit i hem deixat de creure. I si ho fas contra un equip contra el Madrid, no hi ha res a fer. És la derrota més dura des que estic aquí. Agraeixo el suport de l’afició. Ens sap greu el que ha passat, sentim dolor, ha estat un partit en el qual hem marxat del partit”, ha comentat Pascual, que s’ha mostrat sorprès pel desenllaç del matx.

“Quan el Madrid se situa per davant en el marcador et pot passar per sobre, anota tir defensat i et pot destrossar. Sempre has d’estar dins del partit perquè si et deixes anar et passen per sobre. Tenen molt mèrit en el que fan. Hem estat 25 minuts en partit”, ha explicat el tècnic de Gavà.

“No ens acostuma a passar”

“Són molts mesos per arribar a aquest partit. Sentíem que arribàvem bé, però hem desaparegut quan estàvem per sota. No ens acostuma a passar, només ha passat dos cops en sis anys que porto a l’equip. Individualment ens ha costat molt, no hem estat còmodes”, ha explicat Pascual, que reconeix que ell és el primer que no ha estat bé.

Finalment, l’entrenador del Barça ha dit: “Al vestidor hi havia dolor, tenir una mala nit ens fa mal per la nostra gent, pels que han vingut i pels que ens han vist. Sabem que pot passar, però quan et toca viure-ho el dolor és molt gran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut