Sada:

Sada: "No hem competit gens"

"No hem estat al nivell que requeria el partit, ha estat un partit per oblidar", comenta el base de Badalona Una distància tan àmplia és per molts factors. Ara és un moment dur i quan arribem a Barcelona ens haurem d'aixecar", explica el capità Navarro

Pocs minuts després de caure contra el Reial Madrid d'una forma molt clara el vestidor del Barça estava abatut, sense forces. "No hem estat al nivell que requeria el partit, ja des de la mitja part. Hem fet un tercer quart per oblidar i allà hem perdut totes les opcions per estar dins del partit", comenta Víctor Sada. I és que el base català no defuig del mal partit ni de la responsabilitat de tot l'equip: "No té explicació el fet de no haver competit. Hem fet la guerra pel nostre compte, intentant salvar l'equip, però no hem tingut bàsquet ni fe", ha deixat clar.

Navarro, abatut

"Demanem disculpes a l'afició per aquest partit. Arribàvem bé, però ha estat un matx desastrós a la segona part. Ens hem d'aixecar com sigui", ha explicat el capità del Barça, que ha reconegut que "tot ha fet aigües". "Una distància tan àmplia és per molts factors. Ara és un moment dur i quan arribem a Barcelona ens haurem d'aixecar".

Finalment, Erazem Lorbek ha dit: "Pensàvem que estàvem preparats per a aquest partit, però hem comès molts errors. El Madrid ha anotat molt i nosaltres no els hem pogut parar". El pivot eslovè ha afegit: "S'han trobat molt còmodes en el seu joc i a nosaltres ens ha costat molt anotar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut