Reial Societat - Femení A: Victòria per començar (0-1)

Reial Societat - Femení A: Victòria per començar (0-1)

Les noies de Xavi Llorens s’imposen en l’anada dels quarts de la Copa de la Reina gràcies a un gol d’Alexia Putellas A la segona meitat han debutat els nous fitxatges, Cristina Baudet i Sandra Hernández

El Femení A blaugrana ha arrencat amb bon peu la Copa de la Reina. Un gol d’Alexis Putellas al minut 67 ha permès a les noies de Xavi Llorens endur-se de Zubieta una victòria clau en l’anada dels quarts de final de la competició.

Domini culer

El partit ha començat amb un clar domini blaugrana. El Femení A manava i creava ocasions, però no aconseguia obrir el marcador. A la Lliga les noies de Xavi Llorens van imposar-se per un clar 0-5, però el partit d’aquest dissabte ha estat molt diferent. La Reial Societat, força defensiva, únicament amenaçava a pilota aturada.

Golàs i debuts

A la represa el partit ha canviat. La Reial Societat ha aconseguit el control del migcamp i Xavi Llorens ha fet moure la banqueta. Han entrat, precisament, les dues noves incorporacions, Cristina Baudet i Sandra Hernández. Amb elles al camp el Femení A ha format un 4-2-3-1 que ha permès recuperar el control del partit un altre cop.

En una acció després d’un córner ha arribat el 0-1. Alexia Putellas ha engaltat de primeres i, a cama canviada, ha fet un potent xut des de la frontal que ha acabat sorprenent la portera local, Cornejo.

Amb aquest 0-1 s’ha arribat al final del partit. L’avantatge mínim deixa l’eliminatòria encarada, però ni molt menys resolta, de cara a la tornada del cap de setmana que ve.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut