Dia de cloenda per a l’handbol al Palau Blaugrana

Dia de cloenda per a l’handbol al Palau Blaugrana

El darrer partit a casa d’aquesta temporada i el comiat de Juanín García, clau per venir avui al Palau Blaugrana

Dissabte a les 20.30 h el Barça d’handbol jugarà el seu darrer partit de la temporada 2013/14 al Palau Blaugrana davant el BM Osca. Serà, també, el darrer partit a casa de Juanín García com a jugador del FC Barcelona. Un dia de cloenda i ple d’emocions i amb l’objectiu de continuar preparant la Final a Quatre de Colònia.

Un gran comiat

Dos comiats en un es viuran sobre la pista del Palau Blaugrana: el primer, el de Juanín García com a jugador del FC Barcelona d’handbol, i també l’últim partit del primer equip a casa.

Juanín García jugarà el seu darrer partit a Barcelona vestint la samarreta blaugrana. Després de nou temporades, d’haver marcat 1.014 gols en Lliga amb el Barça d’handbol i d’haver assolit, fins avui, 27 títols, serà l’hora de fer el reconeixement que es mereix un home que ja forma part de la història de l’handbol del Barça.

El Club ha preparat un reconeixement a Juanín a la prèvia del partit. Una prèvia en què es viuran moments emocionants al voltant de l’home que ha portat el ‘6’ durant els darrers anys.

Un partit per anar a més

La jornada 29 davant el BM Osca ha de servir a Pascual i als seus homes per continuar millorant l’estat de forma de cara a la Final a Quatre.

Pascual, com és habitual en els partits de casa, donarà la llista la mateixa tarda de dissabte per enfrontar-se a un equip, el BM Osca, que és una de les revelacions positives de la temporada.

Els de l’Alt Aragó són quarts classificats de la Lliga Asobal i s’estan consolidant a la part alta de la classificació després de tres temporades a la màxima competició estatal. En el partit a la seva pista van fer suar de valent els blaugranes, que es van imposar per 30 a 36.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut