Danok Bat – Juvenil A: Tocarà remuntar (1-0)

Danok Bat – Juvenil A: Tocarà remuntar (1-0)

Els blaugranes cauen amb un gol matiner d’Eguiguren i hauran de remuntar el resultat en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil

Ensopegada, però amb una segona oportunitat. El conjunt de Jordi Vinyals ha caigut en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil contra el Danok Bat per culpa d’un gol dels bascos a l’inici del duel. Els blaugranes ho han intentat, però sense encert. Ara tenen l’oportunitat de remuntar el gol en contra la setmana vinent.           

Gol inesperat  

Dos minuts i gerro d’aigua freda per als de Jordi Vinyals. Els locals, empesos per les 2.500 persones que els donaven suport des de les grades, han obert el marcador a la sortida d’un córner. Eguiguren ha estat el més llest de tots i s’ha avançat per perforar la xarxa en l’únic gol de tot el matx. Tot i la diana, el conjunt barcelonista no ha abaixat els braços i ha intentat igualar el marcador, però aquest cop no ha trobat la sort necessària per culminar les accions ofensives.

A la represa, el mateix guió. Domini barcelonista però sense trobar el premi a la constància. Els locals han sabut fer bo el gol aconseguit i han anat esgarrapant minuts al cronòmetre per consolidar la victòria.

Tot per decidir a la tornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut