Local

FC Barcelona – CSKA Moscou: Acabar amb bones sensacions

Tant catalans com russos es juguen l’honor en un partit que ningú vol disputar a una Final Four És el mateix partit pel tercer i quart lloc de la temporada passada, en el qual els de Messina van vèncer per 74-73

Disputar un partit d’aquestes característiques no agrada a ningú, però és el preu que s’ha de pagar per haver perdut la semifinal. El Barça disputa aquesta tarda, a les 17 hores (Esport3 i Canal + Deportes), un descafeïnat partit pel tercer i quart lloc en què l’únic que hi ha en joc és l’honor i també l’orgull de tornar a recuperar les sensacions perdudes divendres.

El CSKA, que va perdre el seu partit de semifinals contra el Maccabi a l’últim segon de partit, serà el rival dels catalans en el que serà la repetició del partit pel tercer lloc de la temporada 2012/13 a Londres. En aquella ocasió, els de Messi van vèncer el Barça per 74-73 en un partit en el qual Navarro va fer 17 punts i Todorovic i Abrines, van treure el cap amb 11 i 10. Aquest diumenge els de Pascual buscaran acabar amb bon sabor de boca la que ha estat la 14a Final a Quatre de la secció.

Aixecar el cap per la Lliga

El partit, que no suposa cap premi per a ningú, tancarà la participació del Barça en una Final Four que caldrà oblidar ben aviat per centrar-se en l’únic títol que queda en joc, la Lliga Endesa. Álex Abrines, per la seva banda, va comentar aquest dissabte: “No podem canviar el passat i per molt que facis ara no podràs jugar la final. Fins que no superem aquest cop, no canviarà la nostra manera de veure el partit".

Més notícies aquí