Jordi Alba: “Ha estat un any difícil”

Jordi Alba: “Ha estat un any difícil”

“Quan he jugat, m’he trobat bé. Però he estat molt temps lesionat i no estava acostumat”, ha comentat Jordi Alba en l’acte de presentació del seu Campus

“No ha estat una bona temporada. Em sap greu pels meus companys, per l’afició i per Tata Martino”, aquest és el balanç del curs que ha fet Jordi Alba. El lateral del FC Barcelona ha presentat aquesta tarda la segona edició del seu Campus de futbol i de la pàgina de fans de Facebook en un acte en què també ha comentat que, per a ell, “ha estat un any difícil. Quan he jugat, m’he trobat bé. Però he estat molt temps lesionat i no estava acostumat”.

El futbolista ha explicat que els seus objectius “són els mateixos que quan vaig fitxar; seguir guanyant títols perquè estem capacitats per seguir fent-ho”.

"No m’imagino el futur del Barça sense Messi"

En l’acte celebrat a l’Hospitalet de Llobregat, el defensa també ha comentat l’actualitat blaugrana: “No m’imagino el futur del Barça sense ell. Ha guanyat quatre Pilotes d’Or i segur que en guanyarà més”. “Si parlen malament de ell, imagina el que diran de mi”, ha afegit el blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut