El FC Barcelona i les Finals a Quatre d’handbol

El FC Barcelona i les Finals a Quatre d’handbol

Els blaugranes jugaran la quarta Final a Quatre de les cinc edicions en què la Champions d’handbol s’ha decidit en aquest format

Els dies 31 de maig i 1 de juny, a la ciutat de Colònia, el FC Barcelona d’handbol jugarà la Final a Quatre. Una Final a Quatre que suposa la quarta presència blaugrana a les cinc edicions disputades. Conjuntament amb els alemanys del THW Kiel, són els equips que més vegades han jugat aquesta fase de la competició. En aquest article repassarem les tres anteriors participacions dels blaugranes.

S’escapa en el darrer instant

La temporada 2009/10 els blaugranes van participar en la primera edició de la Final a Quatre. A les semifinals, els homes de Xavi Pascual van superar el Txekhovskie Medvedi per 34 a 27.

A la final els blaugranes van caure per 36 a 34 davant el THW Kiel. En aquella ocasió la derrota va ser molt dura, ja que els barcelonistes van dominar gairebé tot el partit i només a la part final els alemanys van capgirar el marcador.

La vuitena Champions viatja a Barcelona

La temporada següent, la 2010/11, el Barça d’handbol va tornar a Barcelona amb la Champions sota el braç. A les semifinals de la competició van superar el Rhein Neckar Löwen per 28 a 30. Aquesta ha estat l’única vegada que els blaugranes han pogut superar un equip alemany a Colònia.

A la final esperava el BM Ciudad Real, una final que Pascual i els seus jugadors van resoldre amb un favorable 27 a 24 i van aconseguir la vuitena Champions d’handbol de la història del Club.

Fatídica pròrroga

La temporada passada, la 2012/13, l’handbol del FC Barcelona va assolir la final guanyant el Kielce per 28 a 23 a la semifinal.

A la final esperava un altre equip alemany, l'HSV Hamburg. En un partit amb alternatives al marcador, catalans i alemanys van arribar a la fi del temps reglamentari empatats. Els 10 minuts extres van fer caure la pilota del costat alemany i l’Hamburg es va emportar el trofeu per 29 a 30.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut