Local

Eusebio: "He acceptat la renovació i sóc molt feliç amb aquest equip"

"Hem aconseguit la victòria i és una cosa molt bonica participar en aquesta Copa Catalunya", ha explicat Eusebio Sacristán

Eusebio Sacristán s'ha mostrat satisfet per un doble motiu: per haver aconseguit la victòria davant l'Espanyol i també per haver renovat amb el FC Barcelona en la seva condició de tècnic del Barça B. "El Club em va fer la proposta i jo estic encantat amb aquest equip. Estic molt content i feliç de continuar dirigint aquests nois", ha dit el tècnic blaugrana a la sala de premsa de Montilivi.

Amb referència al partit, el tècnic també ha afirmat: "Representàvem el nostre club i hem aconseguit el títol. Estem molt contents, ha estat un partit molt disputat. Érem els dos filials i els dos volíem guanyar". En aquest sentit, Eusebio ha comentat: "L'Espanyol ha estat un digne rival". "Ha estat molt difícil superar-los, ja que el partit ha estat molt igualat i per això s'ha arribat als penals", ha afegit.

L'entrenador també ha parlat del porter Jordi Masip i de l'entrenador Joan Barbarà, que passa a formar part del cos tècnic del primer equip: "Estem encantats que hi hagi jugadors que pugin al primer equip, i encara més si podem col·laborar amb el fet que gent del cos tècnic també pugui arribar-hi". "En Joan és una persona fantàstica i un gran professional. Estem feliços que pugui formar part del cos tècnic del primer equip, perquè es tracta d'una persona que s'ho mereix", ha afegit.

Més notícies aquí