Eusebio:

Eusebio: "He acceptat la renovació i sóc molt feliç amb aquest equip"

"Hem aconseguit la victòria i és una cosa molt bonica participar en aquesta Copa Catalunya", ha explicat Eusebio Sacristán

Eusebio Sacristán s'ha mostrat satisfet per un doble motiu: per haver aconseguit la victòria davant l'Espanyol i també per haver renovat amb el FC Barcelona en la seva condició de tècnic del Barça B. "El Club em va fer la proposta i jo estic encantat amb aquest equip. Estic molt content i feliç de continuar dirigint aquests nois", ha dit el tècnic blaugrana a la sala de premsa de Montilivi.

Amb referència al partit, el tècnic també ha afirmat: "Representàvem el nostre club i hem aconseguit el títol. Estem molt contents, ha estat un partit molt disputat. Érem els dos filials i els dos volíem guanyar". En aquest sentit, Eusebio ha comentat: "L'Espanyol ha estat un digne rival". "Ha estat molt difícil superar-los, ja que el partit ha estat molt igualat i per això s'ha arribat als penals", ha afegit.

L'entrenador també ha parlat del porter Jordi Masip i de l'entrenador Joan Barbarà, que passa a formar part del cos tècnic del primer equip: "Estem encantats que hi hagi jugadors que pugin al primer equip, i encara més si podem col·laborar amb el fet que gent del cos tècnic també pugui arribar-hi". "En Joan és una persona fantàstica i un gran professional. Estem feliços que pugui formar part del cos tècnic del primer equip, perquè es tracta d'una persona que s'ho mereix", ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut