Tuenti Estudiantes - FC Barcelona: Amb el xip posat a la Lliga

Tuenti Estudiantes - FC Barcelona: Amb el xip posat a la Lliga

El Barça disputa el penúltim partit de la fase regular davant el Tuenti Estudiantes El duel es disputarà a Vistalegre, on els blaugranes intentaran recuperar sensacions després de la Final Four de Milà

Amb la Final Four de l’Eurolliga ja passada, el FC Barcelona s’ha de centrar en la darrera competició que hi ha en joc: la Lliga Endesa. Abans de disputar els play-offs pel títol, el Barça ha de fer front a les dues darreres jornades. I el primer compromís és aquest vespre (20.45 hores, Teledeporte) davant el Tuenti Móvil Estudiantes.

El duel d’aquest vespre, corresponent al partit endarrerit de la 33a jornada, servirà al conjunt blaugrana per tornar a agafar sensacions després de finalitzar la Final Four europea en tercer lloc. També serà una prova per veure l’estat físic de l’equip abans del darrer partit de Lliga regular al Palau Blaugrana, aquest diumenge (12.30 hores).

Retorn a Vistalegre

L’equip de Xavi Pascual, tercer a la taula, jugarà a terres madrilenyes davant el dotzè classificat i contra un equip que vol acomiadar-se de la seva afició. El club local vol recordar el desè aniversari del darrer gran èxit de l’entitat: el subcampionat de la Lliga 2003/04.

En aquest cas, l'enfrontament no es jugarà a l’habitual pista del conjunt madrileny –el Palacio de los Deportes–, sinó que es disputarà a Vistalegre. La plaça taurina es reconverteix així, de nou, en una pista de bàsquet, on l’Estudiantes ja va jugar com a local entre el 2001 i el 2005 i mitja temporada 2010/11.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut