Xavi Pascual: “Logronyo ha fet una segona volta extraordinària”

Xavi Pascual: “Logronyo ha fet una segona volta extraordinària”

El tècnic blaugrana ha explicat com afronta el Barça d’handbol el darrer partit de la Lliga Asobal 13/14

Pascual ha destacat el bon moment de joc dels de La Rioja a la segona volta, i també ha subratllat l’obligació en l’esperit de lluita de l’equip blaugrana i que a poc a poc va recuperant jugadors, en la compareixença prèvia de cara al partit de divendres a les 20.45 h a la pista del NaturHouse La Rioja.

Logronyo, plaça complicada

“El Logronyo ha fet una segona volta extraordinària. Estan jugant molt bé. Serà un gran partit”, ha assegurat Pascual.

“És el seu darrer partit d’aquesta temporada a casa i cal recordar que l’any passat va ser l’únic equip que ens va guanyar a la Lliga”, ha manifestat Pascual, amb referència a la derrota per 33 a 31 de la temporada passada.

Mirant a Colònia

“Per a nosaltres és important poder arribar bé a la propera setmana. Hi ha jugadors que podem anar recuperant i aquells que estiguin una mica tocats encara hauran de descansar una mica més”, ha declarat Pascual, en relació amb la convocatòria del partit de divendres.

Lluitar, una obligació

Preguntat sobre l’esperit de lluita de l’equip, lluitant per les darrers pilotes del partit de dissabte passat, Pascual ho té clar: “És el que s’ha de fer. Som un equip de gent professional, que ha de lluitar per totes les pilotes i que s’ha d’anar a totes. Fem la nostra feina”.

Benvingut, Puyol

Avui s’ha conegut que el capità del FC Barcelona Carles Puyol estarà amb el Barça d’handbol. “M’encanta que al Carles li agradi l’handbol. És un plaer estar acompanyats a Colònia per tanta gent com sigui possible i, si és una persona com en Carles, benvingut sigui”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut