Muñoz: “Hem de continuar creixent”

Muñoz: “Hem de continuar creixent”

“Volem ser competitius i tenim orgull propi”, ha comentat el tècnic blaugrana Muñoz ha destacat que el Liceo fa “un hoquei molt dinàmic, molt ofensiu i amb un sistema molt directe”

El Liceo de la Corunya ja no pot treure el primer lloc al Barça, però això no vol dir que l’equip blaugrana viatgi fins a terres gallegues sense objectius: “És un dels millors partits que es poden veure a l’OK Lliga; és intranscendent per a la classificació, però volem ser competitius i tenim orgull propi”, ha dit el tècnic Ricard Muñoz. Ha afegit, quant a l’equip: “Hem de continuar creixent i hem d’incorporar coses noves de cara a la temporada vinent”.

L’entrenador blaugrana ha comentat que el seu equip vol fer aquest dissabte (19.00 hores) “un gran espectacle a Riazor, que és una pista on pocs equips aconsegueixen puntuar i davant un públic entusiasta i que segurament omplirà les graderies”.

“A nivell individual segur que hi ha jugadors que tenen ganes de reivindicar-se"

Una de les coses que hi haurà en joc serà la lluita pel Pitxitxi. El blaugrana Pablo Álvarez suma 47 gols, i Lucas Ordoñez n’ha fet dos menys. “A nivell individual segur que hi ha jugadors que tenen ganes de reivindicar-se, però no ens hem d’apartar de la línia de l’equip”.

El tècnic també ha comentat que “no és fàcil” motivar els jugadors quan ja han aconseguit la Lliga Europea i l’OK Lliga, però afirma que l’han de buscar “en altres aspectes”. I ha alertat que el Liceo, segon a la classificació, és un equip que fa “un hoquei molt dinàmic, molt ofensiu i amb un sistema molt directe”. “A casa seva són molt forts i hem de tenir en compte tots els jugadors perquè tots són molt importants”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut