Fi de trajecte a la Lliga Asobal

Fi de trajecte a la Lliga Asobal

Els blaugranes juguen l’últim partit de Lliga amb l’objectiu d’assolir el ple de triomfs, un fet que no han aconseguit mai

Divendres a les 20.45 h i en directe per Sportmania el Barça d’handbol jugarà el darrer partit de la Lliga 2013/14 davant el Naturhouse La Rioja. Un dels partits més interessants de la competició, doncs, el juguen el Barça, actual campió de Lliga, i el Naturhouse, segon classificat. Els blaugranes buscaran un triomf per aconseguir acabar la Lliga invictes, un fet mai assolit per la secció.

Buscant el 30 de 30

Els blaugranes afronten el darrer partit de Lliga amb l’objectiu de sumar un triomf que deixi immaculada la seva trajectòria a la competició domèstica. L’objectiu de sumar una nova victòria per finalitzar la Lliga amb un ple de triomfs és un dels focus dels homes de Pascual en aquest partit.

El d’avui serà el darrer partit dels barcelonistes abans de la Final a Quatre de Colònia del cap de setmana vinent. Ajustar els darrers detalls i arribar en ple estat de forma és un dels altres objectius del Barça d’handbol per a aquest partit a Logronyo.

Un equip de Champions

El Naturhouse La Rioja ja és matemàticament segon classificat de la Lliga i, per tant, tornarà a ser equip de la VELUX EHF Champions League la propera temporada.

Els de Logronyo han tingut un frec a frec amb el BM Granollers durant la temporada i, finalment, la segona plaça ha caigut del costat dels de La Rioja.

Precisament la temporada passada el Naturhouse va ser l’únic equip capaç de guanyar el FC Barcelona d’handbol en Lliga. Ho va fer a la jornada 29 al seu pavelló superant el Barça per 33 a 31.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut