Eusebio, content per l’ascens de Barbarà i Masip i la tornada de Rafinha i Deulofeu

Eusebio, content per l’ascens de Barbarà i Masip i la tornada de Rafinha i Deulofeu

El tècnic del filial va mostrar la seva satisfacció per l’ascens de Barbarà al cos tècnic del primer equip; també pel de Masip i pel retorn de Rafinha i Deulofeu després de les seves cessions respectives

És fantàstic l’ascens de Joan Barbarà”, va expressar Eusebio davant el canvi de rol que exercirà al primer equip la propera temporada l’actual segon entrenador del Barça B. El de La Seca va definir Barbarà com un gran professional i una gran persona: “Sempre el tens al costat i t’ajuda donant-te consells”. L’entrenador va destacar que la seva figura li ha servit de suport per la seva llarga trajectòria dins el Club.

La trajectòria de Masip

Ha fet una temporada fantàstica. Ha fet mèrits i ha demostrat una tranquil·litat i seguretat molt positives per a l’equip”, va indicar Eusebio amb referència a la bona campanya que ha signat el porter de Sabadell sota els pals. “Una part dels èxits assolits aquesta temporada són gràcies a ell”, va afegir el tècnic.

El retorn de Rafinha i Deulofeu

Punt final a les cessions de Rafinha i Deulofeu després d’haver complert les expectatives: “Ens alegra que tornin”. En relació amb la seva cessió, Eusebio va expressar que “aquí ja van complir el seu cicle i aquesta opció els ha anat molt bé”. “Fer aquest pas els ha permès acabar de formar-se per fer el salt al primer equip”, va concloure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut