El FC Barcelona d’handbol, centre d’atenció dels mitjans informatius

El FC Barcelona d’handbol, centre d’atenció dels mitjans informatius

Més de vint mitjans han assistit al dia obert de mitjans dels blaugranes, previ a la Final a Quatre de Colònia

Dilluns al matí era el dia escollit pel Barça d’handbol per realitzar la tradicional trobada amb els mitjans informatius prèvia a la disputa, els dies 31 de maig i 1 de juny, de la VELUX EHF FINAL FOUR. El matí ha estat dedicat a l’atenció als periodistes dels més de 20 mitjans que han estat al Palau Blaugrana, en una activitat que s’ha dividit en tres parts.

Entrenament obert

Gran part de l’entrenament de dilluns del Barça d’handbol ha estat obert als mitjans. Els periodistes, fotògrafs i càmeres han pogut presenciar gran part d’una de les darreres sessions d’entrenament de l’handbol blaugrana abans de marxar cap a Colònia.

Per espai de gairebé una hora, els mitjans informatius han pogut veure les evolucions de l’entrenament programat per Xavi Pascual.

L’hora dels jugadors

Un cop finalitzada la sessió d’entrenament ha estat el moment de les entrevistes als jugadors blaugranes que s’ha realitzat sobre la pista del Palau Blaugrana.

Per espai de 30 minuts els jugadors han atès els requeriments dels mitjans en format de declaracions, entrevistes i fotografies, en una activitat en què ha participat la totalitat de la plantilla blaugrana.

Roda de premsa de Pascual

Un cop finalitzada l’atenció dels jugadors ha estat el torn, a la sala de premsa del Palau, de la trobada entre Xavi Pascual i els mitjans.

Pascual ha atès, en format de roda de premsa, les preguntes dels periodistes assistents. Pascual ha repassat l’actualitat de l’handbol del Barça i com arriba l’equip a la cita més important de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut