El CVB Barça, present en els VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat, celebrats a Cervera

El CVB Barça, present en els VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat, celebrats a Cervera

El diumenge 25 de maig a la població de Cervera (Lleida) es va disputar el primer partit de l’equip de VOLEI-TERRA del CVB Barça

A Cervera (Lleida) es va disputar el primer partit de l’equip de VOLEI-TERRA del CVB Barça a les jornades dels VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat, organitzades per la Federació Catalana d’Esport de persones amb discapacitat física.

Esport i germanor

Les noies del club blaugrana, juntament amb un combinat de voluntaris, van fer una exhibició en què van demostrar tots els progressos assolits gràcies a la tasca realitzada pel seu entrenador, Santi García.

En el partit a tres sets molt emocionants es van veure jugades de qualitat i sobretot de coratge. Al primer set l’equip B va guanyar amb un còmode 20-25, però el següent, amb un gran nivell de joc, el va conquerir l’equip A per un ajustat 27-25. En l’últim, un altre cop el B va aconseguir la victòria amb un 13-15. Cal destacar la gran jornada de convivència viscuda durant els tres sets, amb una rivalitat molt sana i esportiva entre els dos conjunts.

Gran jornada d’alegria, germanor i felicitacions rebudes per part de tothom (públic, organització, altres entitats, etc.) per la gran tasca feta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut