L'Aleví D, campió de Lliga!

L'Aleví D, campió de Lliga!

Els nois dirigits per Òscar Jorquera s’han imposat per 8-1 al Castelldefels i han assegurat el títol a falta d’una jornada

L’Aleví D és campió de Lliga. Els nois dirigits per Òscar Jorquera s’han imposat aquest dimarts a la tarda per 8-1 al Castelldefels i han assegurat el títol a falta d’una jornada. Cinc punts separen els jugadors blaugrana del Vila Olímpica, el segon classificat, quan només queden tres en joc.

Hugo, Nadir, Fasika, Roca, Otger, Xavi i Gabri (2) han estat els golejadors en el triomf que ha assegurat matemàticament el títol per als nois culers, que ja guanyaven per 3-1 a la mitja part. Amb aquesta victòria, l’Aleví D s’estalvia també una ‘final’ en l’última jornada, precisament contra el Vila Olímpica.

A falta de l’últim partit, l’Aleví D blaugrana ha sumat 25 victòries, tres empats i ha patit una única derrota, contra el Sant Gabriel (3-2). En aquests 29 partits ha marcat 139 gols i n’ha encaixat només 29, sent el màxim golejador i l’equip amb la millor defensa de tota la competició.

Amb aquest títol al sac, ja són 13 les Lligues assolides pel futbol formatiu en categoria masculina. La de l’Aleví D s’afegeix a les assolides pel Juvenil A, Juvenil B, Cadet A, Cadet B, Infantil A,  Aleví A,  Aleví B,  Aleví C, Benjamí A, Benjamí B, Benjamí C i Prebenjamí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut