El Barça B tanca la temporada en una meritòria sisena posició

El Barça B tanca la temporada en una meritòria sisena posició

El filial blaugrana, l’equip més jove de Primera Divisió, finalitza el curs amb un balanç de 13 victòries, cinc empats i vuit derrotes i havent disputat la Copa del Príncep

El Barça B ha posat punt final al curs 2013/14. Ho va fer aquest cap de setmana amb un empat contra el Sant Cugat (3-3). Ha estat un bon any per al filial blaugrana, l’equip més jove de la categoria de plata. El gruix de la plantilla el formen jugadors en edat júnior i, en el transcurs de la temporada, fins i tot han arribat a debutar alguns jugadors en edat juvenil.

Els d’Àlex Segura han acabat en una meritòria sisena posició, i han lluitat de tu a tu amb conjunts que aspiraven a pujar a l’OK Lliga. El balanç és de 13 victòries, cinc empats i vuit derrotes, amb 110 gols a favor i 77 en contra. David Martínez, que el curs vinent defensarà la samarreta del Moritz Vendrell, ha estat el màxim golejador de l’equip, amb 28 gols. Ignacio Alabart, amb 21, i Jordi Gabarra, amb 19, completen el podi blaugrana.

La Copa, un premi merescut

A més, el Barça B, l’únic equip filial de Primera Divisió, va fer història classificant-se al mes de febrer per disputar la Copa del Príncep a Alcoi. Els blaugranes van tancar la primera volta de la Lliga entre els quatre primers classificats i van enfrontar-se al Mataró a les semifinals de la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut