L’UNES FC Barcelona revalida el títol de campió de la Copa Catalunya

L’UNES FC Barcelona revalida el títol de campió de la Copa Catalunya

L'equip de bàsquet en cadira de rodes blaugrana es va imposar al Sant Nicolau de Sabadell a la gran final (54-48)

Bones notícies per a l’UNES FC Barcelona, ja que aquest dissabte va revalidar el títol de campió de la Copa Catalunya per segon any consecutiu. Els blaugranes es van imposar al Sant Nicolau de Sabadell en una final que es va disputar a Cervera (54-48).

Ambdós conjunts van protagonitzar un bon partit de bàsquet en cadira de rodes. L’UNES FC Barcelona va sortir concentrat, disposat a no donar opcions al joc interior sabadellenc i buscant bones opcions en l'aspecte ofensiu. El Sant Nicolau es va mantenir dins el partit gràcies, sobretot, a les bones accions d’un inspirat Paco Ordoño. Tot i així, els contraatacs i alguns tirs còmodes des de l’exterior de la pintura van mantenir l’UNES FC Barcelona per davant en el marcador.

Màxima emoció

A la represa el Sant Nicolau es va arribar a situar dos punts per sota (40-38), però uns encertats ajustos defensius i una gran mentalitat guanyadora van portar l’UNES FC Barcelona a la victòria. Els darrers minuts van ser dignes d’una gran final, amb nervis i emoció a la pista i a la grada. Els jugadors i el cos tècnic van celebrar el triomf però van voler felicitar el Sant Nicolau de Sabadell pel gran partit dut a terme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut