El Juvenil, a les semis de Copa d’Espanya, i el Cadet, a la final de Copa Catalunya

El Juvenil venç brillantment l’Aljucer ElPozo Múrcia i passa a les semis de Copa d’Espanya El Cadet jugarà la final de la Copa Catalunya

Juvenil: FC Barcelona 3 – Aljucer ElPozo Múrcia 1

De la mateixa manera que el primer equip va jugar el primer partit de les semifinals de l'LNFS davant d’ElPozo Múrcia i va guanyar, l’equip Juvenil va veure’s als quarts de final de la Copa d’Espanya davant del mateix rival i també va vèncer, i s’ha classificat per jugar les semifinals de la competició.

El conjunt blaugrana va poder avançar-se al marcador després d’una bona jugada col·lectiva poc després d’iniciar-se el matx. El Barça va ser superior en el joc i va gaudir de diferents ocasions que no van poder materialitzar. Els murcians van poder parar el joc culer i fins i tot van fer algun gol, però el porter blaugrana va impedir amb bones actuacions que en marquessin més.

A la represa els blaugranes van voler sentenciar el partit des del primer instant. Van gaudir de bones oportunitats i el control del joc era local, però no podien aconseguir trobar la xarxa rival. Quan quedaven 12 minuts per finalitzar, els culers van lligar un bon contraatac i van fer el 2-0. Els murcians van sortir amb porter-jugador per mirar d’escurçar la diferència i van aconseguir-ho quan quedaven tres minuts per finalitzar. I en un ràpid contraatac quan quedava un minut el Barça va aconseguir el tercer i definitiu gol, que va segellar el partit. La fase final de la Copa d’Espanya es disputarà el cap de setmana del 14 i el 15 de juny en una seu encara per decidir.

FC Barcelona 3 – AE Les Corts UBAE 3 (4-3)

Victòria de molt de mèrit davant d’un dels màxims rivals de la categoria a les semifinals de la Copa Catalunya. El partit va acabar en empat a tres i només la tanda de penals va decidir el guanyador final. Els culers es van avançar per 3-0 a la primera part, fet que va donar força esperances per poder passar a la final, però els visitants no van defallir i, quan quedava una mica menys de minut i mig, van retallar diferències amb un gol. Però abans d’acabar el primer temps el les Corts va tornar a marcar per deixar el marcador 3-2.

A la tornada dels vestidors els dos equips van jugar amb molt de respecte i no van gaudir de gaires oportunitats de marcar. Tot i això, els visitants van aconseguir l’empat després d’aprofitar un rebuig a l’àrea i marcar el tercer gol a porta buida. Els penals van caure de part blaugrana després que el porter culer Santi aturés el segon llançament i els blaugranes aprofitessin aquest avantatge per passar a la final de la Copa Catalunya.