Un dia a Colònia amb el Barça d’handbol

Un dia a Colònia amb el Barça d’handbol

Jornada d’aclimatació dels homes de Pascual a la ciutat seu de la VELUX EHF FINAL FOUR

Dijous és el primer dia complet que els blaugranes passen a la ciutat de Colònia. Un dia en què els blaugranes han fet el penúltim entrenament abans de la semifinal de dissabte i en què han tingut temps per treballar i preparar el partit davant el SG Flensburg-Handewitt.

Entrenament matinal

El dia ha començat a les 9.30 h amb l’esmorzar d’equip. Posteriorment, i abans de sortir cap a l’entrenament, els blaugranes han tingut un espai de més d’una hora per canviar-se i embenar-se abans de sortir cap a entrenar-se.

A les 11.45 h l’equip sortia des de l’hotel per dirigir-se al Halle Bergischer Ring, un petit pavelló situat ben a prop de l’hotel de concentració. A les 12 h s’ha iniciat puntualment l’entrenament, en el qual, a més de l’escalfament, els blaugranes han desenvolupat parts del treball tàctic.

A la sessió preparatòria hi han participat tots els jugadors que Xavi Pascual ha desplaçat a Colònia. Un cop acabada la sessió el Barça d’handbol ha tornat a l’hotel per dutxar-se i dinar a les 14 h.

Tarda lliure

Descansar és tan important com entrenar-se. Sota aquesta consigna, i un cop finalitzat el dinar d’equip, Xavi Pascual ha donat la tarda lliure als jugadors, després de l’alta càrrega competitiva d'aquesta temporada.

En aquest espai entre el dinar i el sopar alguns jugadors han aprofitat per visitar la ciutat de Colònia; altres, per descansar a l’hotel, i, en general, per prendre aire davant els intensos dies que els esperen.

A les 21 h l’equip té cita per sopar plegats i descansar de cara a un divendres que vindrà carregat d’activitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut