Escollits per sorteig els 4.030 nous compromissaris

Escollits per sorteig els 4.030 nous compromissaris

Aquest dijous s’ha celebrat a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs el sorteig davant de notari per escollir els nous socis compromissaris S’han designat 4.030 compromissaris i 4.030 suplents que podran exercir aquest dret les temporades 2014/15 i 2015/2016

Aquest dijous s’ha procedit a fer el sorteig de socis compromissaris del FC Barcelona que tindran vot a les Assemblees Generals del Club per a les temporades 2014/15 i 2015/2016. En l’acte, que ha tingut lloc a les 12 h a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs, el secretari de la Junta Directiva, Antoni Freixa, ha estat l’encarregat d’aixecar-ne l’acta. A més, també hi han assistit el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner; el notari José Vicente Torres Montero, que ha estat qui n’ha donat fe; el síndic dels socis i sòcies, Joan M. Trayter, així com el catedràtic de Matemàtica i Estadística de la UB, Josep M. Oller i Sala.

Mitjançant un procés informàtic s’han extret un total de 8.060 números, dels quals els primers 4.030 que compleixin les condicions, segons l’Article 23.1f dels Estatuts del FC Barcelona, seran designats compromissaris a partir del pròxim 1 de juliol i fins al 30 de juny del 2016.

Garantir la màxima participació

Gràcies a la Reforma Estatutària aprovada el 5 d’octubre del 2014, amb la finalitat de garantir l’aplicació de major participació i representativitat en l’Assemblea s’estableix un canvi important:

  • El soci compromissari pot renunciar a la seva condició amb antelació a la celebració de l’Assemblea General.
  • S’ha de preveure un nombre igual de compromissaris suplents per substituir, per ordre de sorteig, aquells socis que renunciïn a la seva condició de compromissaris.

Condicions per ser compromissari i composició de l’Assemblea

Segons els Estatuts del FC Barcelona, per poder ser soci compromissari cal ser major d’edat, tenir una antiguitat de soci com a mínim de 5 anys i no tenir suspesa la condició de soci.

De cara als pròxims dos anys, l’Assemblea de Socis i Sòcies Compromissaris quedaria composta de la manera següent: els 4.030 socis designats pel sorteig d’aquest dimecres; els 967 socis més antics de l’Entitat; 20 membres de la Junta Directiva; 7 expresidents del Club; 4 membres de la Comissió de Disciplina; 5 de la Comissió Econòmica; 5 de la Comissió de Control i Transparència, i, finalment, els 30 presidents de Federacions territorials de Penyes. En total, 5.068 compromissaris.

Per tal de comprovar el llistat de compromissaris els socis poden passar per l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut