Carmona: “Jugarem com si no tinguéssim més oportunitats

Carmona: “Jugarem com si no tinguéssim més oportunitats"

El Barça Alusport té aquest dissabte l’oportunitat d’accedir a la final de Lliga per la via ràpida “Hi haurà molt bon ambient, crec que tots sabem el que ens trobarem”, avisa el tècnic blaugrana

Amb el primer objectiu assolit, guanyar el partit de casa d’aquestes semifinals de la Lliga, el Barça Alusport buscarà aquest dissabte (13.00 h, Energy TV i Esport3) sentenciar l’eliminatòria a Múrcia en la primera oportunitat per arribar a la final. En cas de derrota, encara disposaria d’un altre partit diumenge mateix (19.00 h) també a domicili.

Amb prudència i confiança

Marc Carmona és conscient que són molt a prop de passar ronda, però va amb peus de plom: “Serà difícil, perquè ells allà són un equip molt fort. A més, tenen experiència a trobar-se 1-0 a sota”. El preparador blaugrana creu que s’han de millorar moltes coses respecte a partits anteriors: “Hem jugat fa relativament poc dos partits amb ells, a Bilbao i aquí. Hem d’intentar portar el partit més cap a les segones parts d’aquests dos partits que cap a les primeres. En les primeres ells han estat millor”, ha recordat Carmona.

Tot i així, s’ha mostrat convençut de les seves possibilitats i així ho ha transmès als seus jugadors: “Hem jugat molt contra ells, hem perdut i guanyat partits allà. Sabem què és el que hem de fer per intentar tenir opcions de victòria”.

“Hem de millorar la primera part de l’altre dia i jugar com ho vam fer a la segona, on vam fer un partit molt bo”, afegeix Paco Sedano, que està d’acord amb el seu entrenador. El porter blaugrana creu que els murcians “sortiran a mort perquè han de guanyar sí o sí”.

L’ambient, factor clau

Tècnic i jugador han coincidit que l’ambient que es respirarà a la pista murciana serà intens. Carmona avisa: “Hi haurà molt bon ambient, crec que tots sabem el que ens trobarem”. En aquesta línia, Sedano ha expressat que serà “un partit molt difícil amb un ambient molt hostil en contra, ompliran el pavelló amb 7.000 o 8.000 persones”.

“Hem de controlar els nervis i l’ambient hostil que puguem tenir. Hem de fer el nostre joc, sobretot tenir la possessió perquè no ataquin gaire, que ho fan molt bé”, ha expressat Sedano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut