Fotografia amb el primer equip de bàsquet

Fotografia amb el primer equip de bàsquet

Cinquanta socis del FC Barcelona van guanyar la possibilitat de fer-se una fotografia amb el primer equip de bàsquet gràcies al programa de premis adreçat als socis amb l’Abonament Palau Ple.

Aquests socis van sortir a la pista del Palau Blaugrana al principi del primer partit dels play-off pel títol celebrat ahir dijous 29 de maig al Palau Blaugrana entre el Barça i el Laboral Kutxa.  

Els socis abonats al Palau Ple, que són aquells que han fet ús del seu abonament durant tota la temporada, pels partits de bàsquet disputats “a casa” de les competicions oficials en les que va participar el 1r. Equip de Bàsquet: (i) “Lliga Endesa ACB” i (ii) “Eurolliga”, ja sigui:  o que han alliberat el seu seient, amb l’única excepció de com a màxim cinc (5) “absències”, en el decurs de l’anterior temporada esportiva, la 2012/2013.


Aquest premi es pot aconseguir amb l’abonament Palau Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Palau Blaugrana que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient cinc vegades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut