Local

El Cadet, campió d’Espanya

Els homes de Marc Calderón culminen una temporada increïble en la qual han estat també campions de Catalunya Han superat el Reial Madrid per 73-68 a la final amb una gran actuació de tot l’equip

El Cadet A del Barça, entrenat per Marc Calderón, s’ha proclamat aquest dissabte a Saragossa campió d’Espanya després de superar el Reial Madrid per 73-68 en la gran final. Eric Martínez (15), Màxim Esteban (16), Aleix Font (15), Pol Figueras (9+8) i Atou Diagne (11+14), els blaugranes més destacats.

El Barça ha començat a guanyar la final al segon període, moment en el qual han arribat a guanyar per deu punts (31-21). El Madrid, amb Doncic com a estilet ofensiu (25 punts), ha reduït diferències al descans (33-28) i a la tornada del vestidors ha empatat el partit a 35. Però un parcial de 9-0 dels blaugranes ha reactivat l’equip i ha entrat en l’últim període amb quatre punts d’avantatge (55-51).

Al tram final del matx un triple d’Aleix Font ha donat nou punts de diferència (60-51) i, tot i que el Madrid ha reaccionat (63-62), Diagne i Màxim Esteban han trencat el partit a menys d’un minut per acabar. El 73-68 final permet al Barça sumar el seu segon títol de campió d’Espanya de forma consecutiva i completa una temporada espectacular en què també ha estat campió de Catalunya.

Més notícies aquí