El Barça B s’enfronta a l’Alcorcón aquest dissabte

El Barça B s’enfronta a l’Alcorcón aquest dissabte

El filial blaugrana tanca la temporada al Mini davant l’Alcorcón aquest dissabte (19 hores, LaLigaTV.es i RTVE.es) Un Barça B amb baixes rep un Alcorcón encara amb opcions d’entrar al play-off d’ascens

La penúltima jornada de la Lliga Adelante es presenta apassionant aquest dissabte. En els onze partits hi ha molt en joc, ja sigui per les possibilitats d'ascendir com per evitar el descens. Tots els partits començaran les 19 hores de manera simultània a tots els estadis de Segona Divisió.

El Barça B s’enfrontarà a un Alcorcón que es juga les seves últimes opcions d’entrar al play-off d’ascens en el que serà l’últim partit d’aquesta temporada al Mini del conjunt d’Eusebio Sacristán. Els blaugranes buscaran finalitzar la temporada al Mini amb una victòria i així seguir en les posicions privilegiades de la taula.

Amb baixes

El filial blaugrana arriba a aquest partit amb algunes baixes. I és que Adama, Munir, Samper, Sandro i Grimaldo estan concentrats amb la selecció espanyola Sub-19, i Bañuz, Pol Calvet, Campins i Edgar Ié continuen en la fase de recuperació.

Eusebio ha fet una convocatòria amb tots els jugadors disponibles, disset, i hi ha inclòs els jugadors del Juvenil A Moha i Kaptoum. Finalment, Babunski que ha arribat a temps de la concentració de la seva selecció i també ha estat inclòs a la convocatòria.

L’Alcorcón, en la lluita pel play-off

El conjunt madrileny arriba a aquest partit amb una dinàmica molt positiva ja que no ha perdut en les últimes sis jornades, de les quals n'ha guanyat cinc. L’Alcorcón ocupa la desena posició a la classificació amb 56 punts, a quatre del Barça B i a tres del Còrdova, que es troba en l’última plaça de play-off d’ascens.

L’equip de Bordalás necessita, doncs, sumar els tres punts i esperar resultats dels seus competidors per tenir opcions de ficar-se en la lluita per l’ascens. L’estadística, però, no li és favorable, ja que dels tres partits disputats al Mini no ha aconseguit cap punt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut