Últim plenari del Consell de Penyes

Últim plenari del Consell de Penyes

Nous projectes i bones valoracions per posar punt final a la temporada

El passat 17 de maig es va posar el punt final al Consell de Penyes amb l’últim plenari de la temporada. El vicepresident Jordi Cardoner va donar la benvinguda als assistents i va dedicar un aplaudiment en homenatge a Tito Vilanova. Cardoner va felicitar els presents per la feina ben feta animant-los a seguir mirant endavant i a consolidar els nous projectes que es portin a terme.

“Socis fem Penya”

Un dels nous grans projectes és el de “Socis fem Penya”, amb el qual es voldrà acostar els socis a la penya, és a dir, que la penya sigui ambaixadora dels socis que visitin la seva localitat. Aquest projecte es potenciaria amb un dia de portes obertes de la penya.

Balanç positiu

En el seu torn de paraula, el directiu Pau Vilanova va iniciar el seu discurs amb un resum de l’últim plenari. Vilanova va recordar els bons registres del FC Barcelona a les xarxes socials valorant també positivament la gestió de les penyes durant la campanya del Nou Espai Barça. Com a novetat, Vilanova va explicar que el Club serà pioner amb una nova aplicació per a mòbils sobre les penyes.

Després de la intervenció de Vilanova va començar el Plenari, durant el qual es va fer un balanç de les quatre comissions: Normativa de Penyes, màrqueting i comunicació, actes i activitats i Camp Nou (entrades i desplaçaments).

Per finalitzar l’acte Antoni Guil, president del Consell de Penyes, va fer un petit apunt sobre el Congrés Mundial de Penyes, que coincidirà amb el Trofeu Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut