La Penya Blaugrana Sa Indioteria tanca la temporada d’escuts a l’Estadi

La Penya Blaugrana Sa Indioteria tanca la temporada d’escuts a l’Estadi

La penya mallorquina va inaugurar el seu escut, i també es va presentar un cartell de Trobada

Aquest dissabte, en la prèvia del partit davant l’Atlètic de Madrid que va acabar decidint el títol de Lliga per al conjunt matalasser, no va parar l’activitat penyística. A banda del plenari del Consell de Penyes, que es va celebrar durant el matí, una penya va inaugurar el seu escut, i també es va presentar el cartell d’una trobada de penyes.

La Penya Blaugrana Sa Indioteria, de Palma de Mallorca, va descobrir el seu escut a la porta 31, al Gol Sud de l’Estadi. Manel Mangado, executiu del Club, va fer córrer la cortina blaugrana, juntament amb el president de la penya, Laureano Vázquez.

Presentació del cartell de Tarragona Nord

D’altra banda, la sala de l’OAP va ser l’escenari de la presentació de cartell de la Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord, que enguany arriba a la seva tretzena edició.

Xavier Ilincheta i Elvira Pou, directius de la Comissió de Penyes, van estar presents a l’acte, al qual hi van assistir, per part de les penyes tarragonines, Roman Taberna, president de la Penya Barcelonista de la Selva del Camp, i Pere Joan Cols, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord. L’acte tindrà lloc el proper 8 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut