Local

Leo Messi, viu en la lluita pel Pitxitxi

El davanter argentí, autor d’un gol aquest cap de setmana, segueix a tres dianes de Cristiano Ronaldo Alexis Sánchez ja és el quart màxim golejador de la competició, amb 18 dianes

Leo Messi segueix viu en la lluita pel Pitxitxi. El crac argentí, guanyador del Trofeu en tres ocasions, es manté a tres gols de distància de Cristiano Ronaldo després d’una nova jornada de Lliga. Els gols de l’un i de l'altre contra Getafe i València, respectivament, mantenen l’emoció en la classificació del màxim golejador de la competició.

Supera Diego Costa

El gol del ‘10’ contra el Getafe, que servia per obrir el marcador, li ha permès superar en la classificació Diego Costa, que va quedar-se sense marcar a camp del Llevant i que fins ara estava empatat amb el davanter blaugrana. A hores d’ara, doncs, Messi suma 28 gols, Diego Costa 27 i Cristiano Ronaldo en té 31 i amb un partit més -l’ajornat contra el Valladolid- per jugar.

Tres culers al Top-10

A banda de Messi figuren dos jugadors culers més al Top-10 de màxims golejadors de Lliga. Són Alexis Sánchez, quart classificat amb 18 gols, i Pedro Rodríguez, vuitè amb 15. Les dues últimes jornades de Lliga decidiran per qui és el guardó del Trofeu Pitxitxi.

Més notícies aquí