Elx- FC Barcelona: No es pot escapar

Elx- FC Barcelona: No es pot escapar

19 h, GolT i Canal+ Liga: El Barça es juga a Elx una Lliga que ha fet un gir radical; ara depèn de si mateix

La Lliga es juga aquesta tarda en tres estadis a la mateixa hora (19 hores). L’emoció és màxima després del gir radical viscut en els últims dies. L’empat cruel del Barça contra el Getafe (2-2) de la jornada anterior el deixava amb mínimes opcions. Inesperadament, però, l’endemà l’Atlètic perdia al camp del Llevant (2-0) i el Madrid empatava a casa amb el València (2-2). Els blancs, a més, també cedien dos punts dimecres a Valladolid (1-1), en un partit ajornat.

Amb tot, a falta de dues jornades, l’Atlètic segueix líder amb 88 punts, el Barça en té 85 i el Madrid, 84. Per tant, el conjunt blaugrana torna a dependre d’ell mateix, ja que la Lliga acaba amb un Barça-Atlètic de Madrid. Això sí, el quadre culer ha de vèncer abans aquesta tarda a Elx. Simultàniament, els matalassers rebran el Màlaga i el Madrid –que necessita que els dos rivals punxin– visitarà el Celta.

Una final

D’aquesta manera, el partit d’aquesta tarda al Martínez Valero ha adquirit caire de final. Tota la plantilla, a excepció del lesionat Víctor Valdés, ha viatjat a Elx. De totes maneres, Piqué, Puyol, Alba, Neymar i Dos Santos no tenen l’alta mèdica.

L’Elx, per la seva banda, també afronta un compromís transcendental. Els d’Alacant tenen el descens a tres punts. Igual que el Barça, l’entrenador Fran Escribá ha convocat tots els seus efectius, encara que ja sap que no podrà comptar amb els sancionats Toño i Botía ni amb els lesionats Del Moral i Ñiguez. Els hi va la vida i el seu estadi bullirà davant del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut