El Camp Nou decidirà el campió de Lliga, dissabte a les 18 hores

El Camp Nou decidirà el campió de Lliga, dissabte a les 18 hores

El Barça i l'Atlètic de Madrid s’enfrontaran en l’última jornada de Lliga en un partit que determinarà el guanyador del títol Els blaugranes necessiten una victòria per revalidar el campionat de Lliga

Dissabte, a les 18 hores (segons ha confirmat l'LFP), el Camp Nou viurà el final de la Lliga més igualat dels últims anys. El líder, l’Atlètic de Madrid, i el FC Barcelona, segon a només tres punts dels matalassers, s’enfrontaran en l’última jornada del campionat que decidirà qui és el campió. L’empat de tots dos conjunts aquest cap de setmana -0 a 0 dels culers contra l’Elx i 1 a 1 dels madrilenys davant el Màlaga- permet que els de Tata Martino continuïn vius en la lluita pel títol de Lliga. Mentre que el Reial Madrid, que ha perdut al camp del Celta (2-0), han dit definitivament adéu a tots les opcions de ser campió.

Només val la victòria

Els blaugranes poden revalidar el títol de Lliga aconseguit fa tot just un any si guanyen l’Atlètic de Simeone. Només una victòria els faria aconseguir de nou el campionat gràcies al ‘goal-average’. I és que empatarien a punts, ja que tots dos acabarien amb 89, i el Barça seria campió pel triomf en aquesta darrera jornada després de l’empat sense gols del partit de la primera volta disputat al Calderón.

Així que l’Estadi viurà dissabte que ve una tarda de nervis i emocions. L’hora de la cita és a les 18 hores, quan començarà la ‘final’ de la Lliga. Serà el sisè enfrontament entre el Barça i l’Atlètic de Madrid després dels dos partits de Supercopa d’Espanya i els dels quarts de final de la Lliga de Campions.

[[BOTOVERMELL::Entrades++FCB - Atlètic de Madrid::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/propers-partits-futbol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut