Martino anuncia que deixa de ser tècnic del FC Barcelona

Martino anuncia que deixa de ser tècnic del FC Barcelona

El tècnic argentí s’ha acomiadat del Barça després del partit contra l’Atlètic i ha agraït la confiança de tot el Club A més, ha lamentat “no haver aconseguit els objectius que aquest Club sempre es marca i que venia assolint any rere any”

Gerardo ‘Tata’ Martino ha deixat de ser l’entrenador del Barça just després de finalitzar el partit contra l’Atlètic de Madrid. Així ho ha anunciat l’argentí en una roda de premsa conjunta amb Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça. “Anuncio que de comú acord hem deixat de ser els entrenadors del Barça”, ha començat dient. A continuació, Martino ha agraït, “independentment del resultat”, a tots els estaments del Club l’any viscut com a tècnic blaugrana: “Gràcies a tot el Club, al president Bartomeu, a Zubizarreta i a Sandro per haver confiat en mi”, i ha afegit seguidament: “Moltes gràcies pel respecte a tota l’afició, gràcies a tota la gent que ha treballat amb mi a l’staff, i gràcies fonamentalment al grup de futbolistes”.

Lamento profundament no haver pogut ajudar als jugadors a aconseguir els objectius que aquest Club sempre es marca i que venia assolint any rere any

Poc després d’haver deixat escapar la Lliga, Martino ha volgut destacar la tristesa per no haver assolit el títol. “Lamento profundament no haver pogut ajudar als jugadors a aconseguir els objectius que aquest Club sempre es marca i que venia assolint any rere any. Ho hem intentat amb molta dignitat”, ha sentenciat. A més, no ha volgut deixar passar l’oportunitat de felicitar al nou campió de Lliga: “Felicito l’Atlètic de Madrid perquè ha estat un gran rival tota la temporada, que ho ha fet molt bé i segur que ho seguirà fent”.

El principal agraïment de Martino ha anat dirigit als jugadors que ha entrenat durant aquesta temporada. “Els admiràvem des de fora, els hem admirat des de dins i ho seguirem fent a partir d’ara perquè vindran anys molt bons per a ells”, ha declarat abans d’afegir: “No només per la seva qualitat com a jugadors, sinó per la qualitat com a persones de bé. El Club no només té un gran patrimoni en futbolistes, sinó també en qualitat humana. Això és el que ens emportem, i ha estat un orgull dirigir aquesta institució”.

Zubizarreta, agraït per la dedicació

En la mateixa roda de premsa, el director esportiu del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, ha fet una primera valoració davant els mitjans de comunicació. Una valoració en què ha destacat l’agraïment a la tasca feta per Martino durant la temporada. “Li agraïm la feina feta perquè es va fer càrrec de la banqueta en una temporada molt complicada”, ha explicat.

Tot i el resultat negatiu d’aquest dissabte, Zubizarreta ha recordat que “tot i les dificultats, l’equip ha lluitat fins a l’últim minut del partit final en la Lliga i la Copa del Rei”. Per acabar, el director esportiu blaugrana ha agraït la dedicació del tècnic argentí i “haver mantingut el nivell competitiu durant la temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut