Local

Luis Enrique i el nou Barça, protagonistes de les portades de la premsa esportiva

Els mitjans escrits es fan ressò de l’anunci del nou entrenador i de les arribades de ter Stegen, Rafinha i Deulofeu

El nou Barça és notícia. L’anunci de Luis Enrique com a nou entrenador del primer equip i les arribades de ter Stegen, Rafinha i Deulofeu acaparen les portades de la premsa esportiva d’aquest dimarts.

El diari ‘Mundo Deportivo’ titula en portada “El Barça que ve” i a la pàgina 2 “El Barça de Luis Enrique”. També dedica un apartat als “joves amb fam de glòria”, referint-se a les tres cares noves confirmades dilluns al vespre pel Club.

Semblant és la línia del diari ‘Sport’. La seva portada diu “Luis Enrique fitxa a Deulofeu” i, a les primeres pàgines interiors, es pot llegir: “La seva primera decisió és recuperar Rafinha i Deulofeu per al primer equip: el Club també va confirmar a Ter Stegen. El seu primer gest va ser una picada d’ull al planter, amb la incorporació al primer equip de Deulofeu i Rafinha”.

La portada del diari ‘L’esportiu’ titula “Des de la base”, amb un subtítol que parla de l’inici de “l’anunciada renovació recuperant Rafinha i Deulofeu, formats a la Masia”. A l’interior, dos dels títols que es poden llegir són: “Comença la reconstrucció” i “Caràcter, intensitat i anàlisi”.

La premsa esportiva de fora de Catalunya, els diaris ‘Marca’ i ‘AS’, també fan referència a Luis Enrique, però en un cos de lletra menor.

Part de la premsa generalista també destaca les novetats culers a les seves portades. El diari ‘El Periódico’ titula “Luis Enrique arriba amb ter Stegen, Rafinha i Deulofeu”, mentre que ‘La Vanguardia’ centra la seva mirada, amb una gran foto, en la signatura del nou contracte de Leo Messi: “Messi, el millor pagat del món”. El diari ‘Ara’, per la seva banda, obre amb un “Luis Enrique reinventarà el Barça”.

Els diaris ‘El País’ (“La revolució arriba amb Luis Enrique”) o ‘El Mundo’ (“El Barça inaugura cicle amb Luis Enrique”) també es fan ressò de la notícia del dia en clau culer.

Més notícies aquí