Local

El pla del FC Barcelona d’handbol a Colònia

Els blaugranes surten dimecres cap a la seu de la VELUX EHF FINAL FOUR

Dimecres és el dia en què Xavi Pascual i els seus homes viatgen a la ciutat alemanya de Colònia per afrontar el repte més important de la temporada: la Final Four de la Champions d’handbol. Us expliquem quin pla portaran els blaugranes duran aquests dies a Colònia.

Dimecres: Entrenament i viatge

El dia de viatjar cap a Colònia ja ha arribat. Dimecres a la tarda els blaugranes viatgen cap a Alemanya i ja dormiran a la ciutat seu de la Final Four.

Abans de viatjar tenen entrenament al Palau Blaugrana i dinar de grup. Des de les instal·lacions del Club es desplaçaran a l’aeroport del Prat per volar fins a Düsseldorf i d’allà, en autocar, fins a Colònia.

Dijous: Entrenament a Colònia

Dijous serà un dia per aclimatar-se i preparar la cita de dissabte davant el SG Flensburg-Handewitt, rival dels blaugranes a la semifinal de la Champions.

Els jugadors esmorzaran a les 9.30 h a l’hotel de Colònia i a les 12 h tenen entrenament al Halle Bergischer Ring de Colònia. El Barça d’handbol no s’entrenarà al Lanxess Arena, atès que el muntatge de l’esdeveniment no ho permet.

A les 14 h serà l’hora de dinar de l’equip i, a les 21 h, el moment per sopar. Durant la tarda nit, els representants del FC Barcelona assistiran a les reunions preparatòries de la Final Four que ha organitzat l’EHF.

Un divendres ple d’activitats

La maquinària de la VELUX EHF FINAL FOUR es posarà definitivament en marxa divendres. A les 11 h l’equip es tornarà a entrenar al mateix pavelló del dia anterior. Un cop finalitzi l’entrenament Mickaël Robin representarà el FC Barcelona en el torneig benèfic de golf que ha organitzat l’EHF.

Sterbik i Sorhaindo signaran autògrafs, cap a quarts d’una al centre de Colònia i a les 14.45 h serà l’hora d’atendre als mitjans informatius. Pascual, Noddesbo,Rutenka,Karabatic,Entrerríos i Tomás són els blaugranes que parlaran amb els mitjans.

Cap a les 18 h el capità Víctor Tomás participarà en un Google Hangout i a les 19 h l’equip assistirà l’Opening Party al Lanxess Arena. Un cop finalitzat aquest event serà l’hora de sopar i descansar per dissabte.

Dissabte, la Champions en joc

Dissabte els blaugranes sortiran a la pista a les 18 h per guanyar-se un lloc a la final de la Champions. Prèviament al partit, els homes de Pascual esmorzaran a les 9.30 h i dinaran a les 13.30 h.

Cap a les 16.15 h està prevista la sortida de l’equip cap al Lanxess Arena de Colònia per jugar la segona semifinal de la VELUX EHF FINAL FOUR.

Més notícies aquí