Juvenil A – Reial Societat: Tot obert (0-0)

Juvenil A – Reial Societat: Tot obert (0-0)

Tant blaugranes com donostiarres han topat amb les grans actuacions de Suárez i Marcellán, que obliguen a decidir-ho tot en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei

Tot per decidir. El conjunt de Jordi Vinyals es jugarà l’accés a les semifinals de la Copa del Rei al País Basc després d’empatar a zero davant la Reial Societat. Els bascos, molt ben posicionats sobre el terreny de joc, han sabut frenar les intencions dels catalans. A la represa, el moment dels porters. Tant Suárez com Marcellán han signat actuacions brillants i han mantingut el marcador a zero.

Poc protagonisme ofensiu

Molt respecte per al rival i poques concessions en l’apartat defensiu. Així han estat els primers 45 minuts, en què la Reial, molt ben posicionada en l’últim quart de camp, ha frenat les intencions barcelonistes per inaugurar el marcador. Kaptoum, Ebwelle i Mohan han protagonitzat una bonica pugna amb la defensa basca, però no han pogut connectar les seves últimes passades per superar la muralla donostiarra.

La Reial també ha tingut les seves oportunitats però ha topat amb un Suárez molt encertat. Primer ha aturat un un contra un; posteriorment ha salvat el rebot, i, més endavant, ha blocat un xut potent d’Eneko. L’última opció també ha caigut del cantó visitant. Una bona incorporació d’Arrieta s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa de la porteria barcelonista, en la millor ocasió dels bascos al primer temps.

El moment dels porters

Segon acte, mateix escenari, diferents protagonistes. Aquest cop els grans focus de la segona part han estat Suárez i Marcellán. Els dos porters han esdevingut essencials per deixar ambdues porteries sense estrenar. La primera gran acció l’ha protagonitzat Suárez. El porter blaugrana ha volat a mitja alçada per salvar un xut visitant des del punt de penal.

La rèplica l’ha protagonitzat Marcellán, que també s’ha estirat per salvar un llançament de Maxi Rolón que s’anava a introduir per l’escaire dret de la porteria donostiarra.

Quan tot semblava dat i beneit, Godoy ha tingut l’ocasió definitiva per sentenciar el matx. En un un contra un davant Marcellán ha enviat la pilota més amunt del travesser i ha malbaratat una bona oportunitat.

Amb aquest empat el Juvenil A s’ho jugarà tot a la tornada dels quarts de final, que es disputaran la setmana que ve.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut